PIJET ALKOLIKE,PERSE JANE TE DEMSHME SIDOMOS PER MELCINE?

  avatar
  Vizitor
  Vizitor

  default PIJET ALKOLIKE,PERSE JANE TE DEMSHME SIDOMOS PER MELCINE?

  Mesazh nga Vizitor prej 24/11/2008, 11:51

  SEPSE MOLEKULAT E TYRE DEMTOJNE QELIZAT EPATIKE DHE SEPSE MELCIA ESHTE E PARA QE NDJEN GODITJEN E TYRE NGA ALKOLIKET.
  NESE ATO KONSUMOHEN SHUME E GJATE,QELIZAT E MELCISE DIGJEN NGA KONTAKTI TEPER I GJATE ME AKLOLIN DUKE RREZIKUAR SHFAQEIEN E CEROZES EPATIKE. BEHET FJELE PER NJE SEMUNDJE SERIOZE E TE PAKTHYESHME,QE PERCAKTON SHTEREMBERIMIN E ATRUKTURES SE MELCISE,E CILA HUMB NGADALE FUNKSIONIN E SAJ NORMAL.

   Ora ėshtė 23/9/2019, 01:54