Tė mergosh rrugeve te europes do te shihni e njihni edhe kulturat, traditat , doket, te mirat (pozitive) dhe te kqiat (negative) nder shume kombe e nacionalitete tjera, ne si komb nuk martohemi me gjakun e aferm, vajza e dajes, tezes apo edhe rreth pakes me te larget qe e konsiderojme afersi familjare, ne vendin ku une jetoj ka shume turqė dhe shtetas nga Maroko, u takojne besimit islam-musliman dhe gjate debateve me ta, ata e shohin shume normale martesen me te afermit e tyre dhe ndihen me superiore e me te civilizuar se sa ne!!!.
Kjo dukuri per mua ngelė akti me i shumtuar i qenies njerezore i te gjitha koherave, si e mendoni ju kete dukuri, me ndihmoni te kuptoj apo mesoj edhe nga ju te nderuar forumistė, eshte kjo ne rregull me ta apo une nuk jam njeri i shekullit qe po jetojme!???
Kjo dukuri per mua ngelė akti me i shumtuar i qenies njerezore i te gjitha koherave, si e mendoni ju kete dukuri, me ndihmoni te kuptoj apo mesoj edhe nga ju te nderuar forumistė, eshte kjo ne rregull me ta apo une nuk jam njeri i shekullit qe po jetojme!???
me rrespekt
Teli