vallai une shkoll skam shume por gjithesesi se cfare shkruaj di ta lexoi. po une u kame pershendetur ju gocave jo se jam prezantuar vete. skeni faji ju fajin e kam une qe ju pershendes. veth ne vesh ket gje nga inati sju pershendes me kurr kur jam ne gjume.
Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
mire se erdhe blerta faleminderit edhe per lulet por shum shtrejte e ke cmimin e luleve mi ? hajt bej pak skonto se nuk ti blen njeri aq shtrejte do te thahen ne shporte si te duash :P :baci: