C'far ka ndodh me keta te dy lart :folim:
edhe shiu qe ra ne oret e para te mjesit yyyyyyy c'far bubullimash :affraid:
edhe shiu qe ra ne oret e para te mjesit yyyyyyy c'far bubullimash :affraid:
PORTUGAL shkruajti:triniti shkruajti:me ka be shume pershtypje kjo replika ketu siper...
a je mire o???
degjenerim i forumit??? pse e frekuento atehere???
sa per profilin tonin e kishim edhe pa na dhene leje ti...
ah po me ka be pershtypje dhe nje gje tjeter...
kjo deshira e papare dhe e pakuptueshe e disave qe problemet e tyre personale mundohen tia shkarkojne te tjerve se ndoshta u duket se u lehtesohet me shume jeta...
phfffff
e dija qe ky profil perfaqesonte ate qe e ka hap dhe jo te ishte prone private ku gjithkush fut hundet...
pse e frekuento??? pyetje e bukur... e cuditshme qe nuk me ke tregu rrugen edhe ti si ca shoke te tute... ose e ke bere po me shume stil...
sa per ate tjetren... me duket se u shpreha qarte se per cfare e quajta te degjeneruar... dhe ska te beje fare me problemet personale... nejse
me e pakta qe mund te prisja ndodhi "replika nga ty"...
dhe here tjeter nqse une nuk jam i qarte me ate ca shkruaj pyet para se te replikosh te pakten me ata qe i konsideron shoke chati :D
hajd ciao
triniti shkruajti:ajo me e pakta qe prisje, dmth replika nga une, ndodhi posi sepse nuk kishte si mos ndodhte, besoj se pas gati 2 vitesh e kishe kuptuar tashme qe mua pergjithesimet nuk para me ngjisin shume, heres tjeter e ke me ke e ke , drejtohu personit ne fjal mos ec ketu e te flasesh ne "vija te pergjithshme" me ate shprehjen " ja admina ku e keni profilin" ca dmth kjo???
mu ne fakt sme zite gjumi naten si e si te fusja hundet ne profilin tend, phfff apo ceshte profili ktu... rendesi kombetare eee???
triniti shkruajti:si do te vinte ty te vija une ke forumi yt e te thosha ca beni o popull ne kete forum te degjeneruar se nuk ja vlen te rrish ketu se kta adminat e forumit jane njerez jo me dy po me 3 mije ftyra???
triniti shkruajti:nqs nuk je i qarte as vete se si te shkruash heres tjeter mos shkruaj fare...
triniti shkruajti:per sa i perket atij konsiderimit te shokut te chatit , me duket se , te pakten ty, te kam konsideruar nje cik me shume se thjesht shoku chati, duke marr parasysh qe te kam ftuar edhe ne shtepine time, por me sa shoh keto detajet e vogla te jetes se pergjithshme per ty nuk paskan rendesi... si gjithe te tjerat....
triniti shkruajti:uhh se desh harrova... e di ca te le te kuptosh ti me kete qe sapo bere???
qe jo vetem nuk u jep peshen e duhur gjerave, por edhe qe gjithe kete zhurem e bere per te terheq anetaret ke forumi yt, eee si thua i rash ne shenje eee???
me beren pershtypje disa gjera se kadal dal dalin ne shesh te gjitha gjerat :ne qef:
:puc: mos qajPORTUGAL shkruajti:heshtja e njones
Po marr si kuote tere tekstin ne menyre qe mos ti ike temes.triniti shkruajti:PORTUGAL shkruajti:triniti shkruajti:me ka be shume pershtypje kjo replika ketu siper...
a je mire o???
degjenerim i forumit??? pse e frekuento atehere???
sa per profilin tonin e kishim edhe pa na dhene leje ti...
ah po me ka be pershtypje dhe nje gje tjeter...
kjo deshira e papare dhe e pakuptueshe e disave qe problemet e tyre personale mundohen tia shkarkojne te tjerve se ndoshta u duket se u lehtesohet me shume jeta...
phfffff
e dija qe ky profil perfaqesonte ate qe e ka hap dhe jo te ishte prone private ku gjithkush fut hundet...
pse e frekuento??? pyetje e bukur... e cuditshme qe nuk me ke tregu rrugen edhe ti si ca shoke te tute... ose e ke bere po me shume stil...
sa per ate tjetren... me duket se u shpreha qarte se per cfare e quajta te degjeneruar... dhe ska te beje fare me problemet personale... nejse
me e pakta qe mund te prisja ndodhi "replika nga ty"...
dhe here tjeter nqse une nuk jam i qarte me ate ca shkruaj pyet para se te replikosh te pakten me ata qe i konsideron shoke chati :D
hajd ciao
si ishte ky muabeti i stilit mo si??? se jam cik e ngathet une dhe spara i kuptoj ca gjera...
ajo me e pakta qe prisje, dmth replika nga une, ndodhi posi sepse nuk kishte si mos ndodhte, besoj se pas gati 2 vitesh e kishe kuptuar tashme qe mua pergjithesimet nuk para me ngjisin shume, heres tjeter e ke me ke e ke , drejtohu personit ne fjal mos ec ketu e te flasesh ne "vija te pergjithshme" me ate shprehjen " ja admina ku e keni profilin" ca dmth kjo???
mu ne fakt sme zite gjumi naten si e si te fusja hundet ne profilin tend, phfff apo ceshte profili ktu... rendesi kombetare eee???
si do te vinte ty te vija une ke forumi yt e te thosha ca beni o popull ne kete forum te degjeneruar se nuk ja vlen te rrish ketu se kta adminat e forumit jane njerez jo me dy po me 3 mije ftyra???
nqs nuk je i qarte as vete se si te shkruash heres tjeter mos shkruaj fare...
per sa i perket atij konsiderimit te shokut te chatit , me duket se , te pakten ty, te kam konsideruar nje cik me shume se thjesht shoku chati, duke marr parasysh qe te kam ftuar edhe ne shtepine time, por me sa shoh keto detajet e vogla te jetes se pergjithshme per ty nuk paskan rendesi... si gjithe te tjerat....
hajt shnet " o shoku chatit "
uhh se desh harrova... e di ca te le te kuptosh ti me kete qe sapo bere???
qe jo vetem nuk u jep peshen e duhur gjerave, por edhe qe gjithe kete zhurem e bere per te terheq anetaret ke forumi yt, eee si thua i rash ne shenje eee???
PORTUGAL shkruajti:degjenerimi i ketij forumi...
dikujt i teket e ben ban nje person per arsye personale...
ben ban nje person per gjera qe i ka bere ne prv qe nuk duhet te ndodhe...
fusin hundet ne profilin e nje useri qe nuk duhet te ndodhe...
si mund te jemi te sinqerte nqse ketu nuk respektohet useri...
mire e tha stavri... dhe mua po me ben pershtypje tashme... rikthimi im...
nari tani do te te beje pershtypje zhdukja perseri...
merreni o admin e keni plotesisht tuajin profilin tashi...
Naki shkruajti:Kam rrespekt per ty PORTUGAL ( partnero) por nuk besoj se nuk ke ndonje tendence apo thjesht dikush eshte therr ne sy ketu.
|
|