Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mariah Carey

**GISHTEZA**
    **GISHTEZA**
    Founder & Administratore

Numri i postimeve : 3718
    Vendi : andej ,kendej
    Data e rregjistrimit : 27/05/2007

Mariah Carey Empty Carey, ikonė e tė varfėrve

Mesazh nga **GISHTEZA** 23/3/2008, 20:21

Kėngėtarja Mariah Carey ėshtė e lumtur se ka pasur njė rini tė mundimshme, sepse fėmijėria e saj e vėshtirė e ka bėrė atė njė ikonė pėr shtresat sociale.

Diva e muzikės thotė se trashėgimia e saj e pėrzier e ka bėrė qė tė mos konsiderohet as e zezė dhe as e bardhė dhe kėshtu nė rininė e saj nuk ka mundur tė pėrshtatet nė ndonjė shoqėri, mirėpo pas incizimit tė kėngės sė parė e deri mė tani, ajo ka mbetur e adhuruar nga fansat e tė dy racave.

“Jam ndier si ‘e dėbuar’ kur kam qenė e re. Pavarėsisht ku shkoja ndjehesha se nuk pėrshtatem. Jam shpėrngulur shpesh derisa rritesha, kėshtu qė askush nuk mė njihte. Unė isha meleze dhe nuk kisha askėnd tė thoshte, ‘ky person ėshtė i ngjashėm me mua’”, ka thėnė kėngėtarja e hitit “Heartbreaker”.
    Vizitor
    Vizitor

Mariah Carey Empty Mariah Carey

Mesazh nga Vizitor 13/6/2008, 13:00

Mariah Carey Mariah10Mariah Carey nuk u beson meshkujve

KĖNGĖTARJA Martesa e fundit e saj ka qenė ajo e vitit ‘98 me Tommy Mottola
    Kėngėtarja, Mariah Carey, e cila e ka mbyllur martesėn e saj me Tommy Mottola qė nė vitin 1998, thotė se tashmė ajo nuk u beson meshkujve. 37-vjeēarja, e cila aktualisht nuk ėshtė e lidhur me ndonjė mashkull, e ka tė vėshtirė tė krijojė njė lidhje tė re, sepse ajo ėshtė paranojake, se mos ndoshta tė dashurit do ta komprometonin me ndonjė akt tė pahijshėm. “Ne jetojmė nė njė botė me njė teknologji shumė tė zhvilluar, prandaj e kam tė vėshtirė t’i besoj dikujt”, -ka thėnė ajo.

Ora ėshtė 15/11/2024, 14:23