meqe ia ndove pikė, ok, po ta jap voten sot ndonse as i imi nuk eshte per t'u nenēmuar, arti nuk ka vlere prandaj e jotja origjinale veq po i mungojne kilogramet per te fitu peshen 120
Ti nike do me kopė nga inati por s'kam ēka te bej, mos besofsh qe i imi nuk eshte me i miri, e qesim ne vota, shiko postimet dhe e shef qe edhe ardhmeria eshte deshmitare pyete
Inati ke ti se une jo se mua te gjith meshkuj do te me votoj pa dyshim edhe femrat nese ti nuk i korrupton siq thua edhe vet se edhe zoti do ta kurruptosh po njeriut cfar i ben ti dil kur te duash en votim edhe garat presidentja do jem une ndresa ti ministri
Votimi fillon se une nuk flas kot, ju qe jeni ne linje votoni , kush ma jep voten, premtoj se kam me ju ba moderatore, kam me ju vizatu e me ju shkru poezi e fotopoezi...., rrogat kam me i hyp per 200% me rrespekt teli
Votoni Niken se nuk do zhgenjeheni se ju premtoj qe kjo firm ju siguron veshmbathje sa me te lir pa tvsh respekt per ata qe nuk kan korrupcjon per ata qe nuk e votoj te-li