+34
Hannah
roby
Nike
e pamposhtura
Nastradin Hoxha
Edi7
>> TeLi <<
I_wonder_why
dashnori shkodran
Ardhmeria
Klea
MiLaN
Eagle Eye
Erëza
Morena
juventini_alb
prit
stavri
njomza
ariu121
``Blerta``
xheladin
shkodranja_yll
DeViL
akili
MONDI
skifter
kiss_today
shaban cakolli
WENDI
**GISHTEZA**
Qejfliu
fiona
Erisel
38 posters
Sa kohë zgjatë dashuria?
skifter- Yjet
- Numri i postimeve : 1081
Data e rregjistrimit : 03/11/2008
- Post n°26
Re: Sa kohë zgjatë dashuria?
per gjithmon
shkodranja_yll- Princes
- Numri i postimeve : 2162
Mosha : 38
Vendi : verdall
Puna : pak nga te gjitha:P:P:P
Loisirs : sdi
Data e rregjistrimit : 20/06/2007
- Post n°27
hahahah xheladin paske pase frymezim :D
Qejfliu- Anetar
- Numri i postimeve : 546
Vendi : Newerland
Puna : Nowhere
Data e rregjistrimit : 15/08/2008
- Post n°29
Dashuria zgjat deri sa te venitet, e kur venitet varet nga partneret!
Vizitor- Vizitor
- Post n°30
DERISA PARTNERET MOS TA DUROJNE ME NJERI TJETRIN
skifter- Yjet
- Post n°31
morena m epilqen pergjigjja e juja, dashurij azgjet sa ne kem desshir bravo ashtu asht.
Erisel- Pena e arte
- Numri i postimeve : 689
Data e rregjistrimit : 01/06/2007
- Post n°32
Une dua te bej nje eksperiment dashurie per te pare sa kohe zgjat. Per keto gjera nevojiten prova bindese :D
Nuk di se si mund te organizojme ketu nje eksperiment dashurie?! :pafajshem:
Nuk di se si mund te organizojme ketu nje eksperiment dashurie?! :pafajshem:
Vizitor- Vizitor
- Post n°33
Eshte si puna e zjarrit ti e ke ne dor mos te fiket .skifter shkruajti:morena m epilqen pergjigjja e juja, dashurij azgjet sa ne kem desshir bravo ashtu asht.
Erisel- Pena e arte
- Post n°34
Morena, paske bere goxha eksperiment me zjarr! :D
Nuk e di, kam ftohte dhe dua te ndez zjarrin e dashurise.
Nuk e di, kam ftohte dhe dua te ndez zjarrin e dashurise.
``Blerta``- moderator
- Numri i postimeve : 3352
Mosha : 39
Vendi : london
Loisirs : ca esht kjo me?:D
Data e rregjistrimit : 03/06/2007
- Post n°35
vallaj ftoht po kemi te gjithe booo si me u bo hot me eee :P:P:P
dashuria si ta trajtosh aq me shume zgjat.....
dashuria si ta trajtosh aq me shume zgjat.....
akili- Anetar
- Numri i postimeve : 200
Mosha : 42
Data e rregjistrimit : 05/06/2007
- Post n°36
ka shume lloje dashurish po gjithmone ato kane nje funde ato qe quhen dashuri e vertet i ndane zoti dhe ato qe mendoin se jane dashuri po ne te vertet nuk jane ndahen shpejt pastaje ka dhe adhuri qe zgat nje jet
ariu121- Anetar i sapoardhur
- Numri i postimeve : 44
Data e rregjistrimit : 13/11/2008
- Post n°38
eshte si puna e bimes ,po nuk e ujite thahet , dashurine po nuk e trajtove humbet :luv:
Erisel- Pena e arte
- Post n°39
Po postoj kete shkrimin tim, te marre nga blogu im personal
Orgazma dihet se zgjat pak sekonda, por secili prej nesh të paktën njëherë në jetë ka bërë pyetjen: Sa kohë zgjat dashuria midis dy partnerëve? Njerëzit janë të aftë të dashurojnë më tepër se një herë në jetë. Atëherë do të thotë që dashuria mund të ketë edhe fund.
Ka të ngjarë që të zgjasi përjetësisht ndonëse ende nuk kemi mjaft prova për këtë. Mund të zgjasi edhe 2-3 vite pas martese, ndoshta edhe 15 vjet por prapëseprapë asgjë nuk është e sigurt. Thonë se me kalimin e kohës dashuria kthehet në dhembshuri ose miqësi midis partnerëve. Mbase do të ishte më bukur që partnerët të kishin qenë miq para se të zbehej dashuria. Pra sipas mendimit tim modest kur një çift arrin të krijoj edhe miqësi me partnerin ka shumë gjasa që dashuria të jetë e gjatë. Nuk ka rregulla dhe as teorema bindëse në dashuri prandaj gjithçka që themi janë veç hipoteza.
Ka diçka që e shkurton dashurinë. Mania dhe nepsi për të provuar gjëra të reja. Për të provuar diçka të re, njerëzit tradhëtojnë partnerët ndër shekuj. Tradhëtia herë të shkakton ndarje nga partneri ose në rast tjetër sjell dëshirën për të braktisur partneren/in. Në këtë rast tradhëtia e shkurton dashurinë, biles e mbyt krejt!
Në rastin e dytë kur pas tradhëtisë ndodh Çudia e madhe, pra rikthimi tek partneri/ja akoma më i dashuruar se më parë. Shkurt muhabeti sapo kemi zbuluar se edhe ai/ajo tjetra nuk ka asgjë më shumë nga bashkëshorti/ja jonë . Njëfarësoj kjo mund ta zgjasi dashurinë. Orgazma e tradhëtisë zgjati pak dhe mbase e imagjinonim më bukur. Kurse dashuria me partnerin është matematikisht më e gjatë se ato sekondat tradhëtare....
Nuk ka receta për zgjatjen e dashurisë dhe kur biem në dashuri na duket se do zgjas përgjithmonë. Me kalimin e kohës e kuptojmë se përveç dashurisë partneri ynë ka nevoje sidomos për dhembshuri, respekt, dhe një fjalë të mirë.
Kohëzgjatja e dashurisë varet nga shumë faktor, dhe për të qenë e gjatë ose e përjetshme, ajo kërkon përkushtim dhe sakrifica. Duhet ta meritojmë dashurinë, dhe jo ta presim të vij nga qielli.
Atëherë sa kohë zgjat? Secili prej nesh i ka të gjitha mundësitë të dashuroj përgjithmonë, varet nëse ka dëshirë..:)
Orgazma dihet se zgjat pak sekonda, por secili prej nesh të paktën njëherë në jetë ka bërë pyetjen: Sa kohë zgjat dashuria midis dy partnerëve? Njerëzit janë të aftë të dashurojnë më tepër se një herë në jetë. Atëherë do të thotë që dashuria mund të ketë edhe fund.
Ka të ngjarë që të zgjasi përjetësisht ndonëse ende nuk kemi mjaft prova për këtë. Mund të zgjasi edhe 2-3 vite pas martese, ndoshta edhe 15 vjet por prapëseprapë asgjë nuk është e sigurt. Thonë se me kalimin e kohës dashuria kthehet në dhembshuri ose miqësi midis partnerëve. Mbase do të ishte më bukur që partnerët të kishin qenë miq para se të zbehej dashuria. Pra sipas mendimit tim modest kur një çift arrin të krijoj edhe miqësi me partnerin ka shumë gjasa që dashuria të jetë e gjatë. Nuk ka rregulla dhe as teorema bindëse në dashuri prandaj gjithçka që themi janë veç hipoteza.
Ka diçka që e shkurton dashurinë. Mania dhe nepsi për të provuar gjëra të reja. Për të provuar diçka të re, njerëzit tradhëtojnë partnerët ndër shekuj. Tradhëtia herë të shkakton ndarje nga partneri ose në rast tjetër sjell dëshirën për të braktisur partneren/in. Në këtë rast tradhëtia e shkurton dashurinë, biles e mbyt krejt!
Në rastin e dytë kur pas tradhëtisë ndodh Çudia e madhe, pra rikthimi tek partneri/ja akoma më i dashuruar se më parë. Shkurt muhabeti sapo kemi zbuluar se edhe ai/ajo tjetra nuk ka asgjë më shumë nga bashkëshorti/ja jonë . Njëfarësoj kjo mund ta zgjasi dashurinë. Orgazma e tradhëtisë zgjati pak dhe mbase e imagjinonim më bukur. Kurse dashuria me partnerin është matematikisht më e gjatë se ato sekondat tradhëtare....
Nuk ka receta për zgjatjen e dashurisë dhe kur biem në dashuri na duket se do zgjas përgjithmonë. Me kalimin e kohës e kuptojmë se përveç dashurisë partneri ynë ka nevoje sidomos për dhembshuri, respekt, dhe një fjalë të mirë.
Kohëzgjatja e dashurisë varet nga shumë faktor, dhe për të qenë e gjatë ose e përjetshme, ajo kërkon përkushtim dhe sakrifica. Duhet ta meritojmë dashurinë, dhe jo ta presim të vij nga qielli.
Atëherë sa kohë zgjat? Secili prej nesh i ka të gjitha mundësitë të dashuroj përgjithmonë, varet nëse ka dëshirë..:)
skifter- Yjet
- Post n°40
ah dashuri e sinqert
Vizitor- Vizitor
- Post n°41
ohhhhhhhhhhhhhhh Dashuri ti erdhe per te me sjelle helm ne zemer,nga vetja dot ste ndaj ,kam frike ta belbezoj si emer dhe ta harroj fuqi nuk kam
njomza- Anetar i sapoardhur
- Numri i postimeve : 5
Data e rregjistrimit : 21/12/2008
- Post n°42
Nuk e di............Por e di qe dashuroj,ose di te dashuroj.Kam par njerez qe sdin edhe si dashurohet,sidoqoft dashuria e sinqert zgjat pergjithmon besoj.Eshte ndjenje e mrekullueshme te dashurosh dhe te ndjehesh e dashuruar. :hart: :baci:
stavri- Anëtar Nderi
- Numri i postimeve : 5787
Vendi : verdall anej kenej
Data e rregjistrimit : 24/06/2007
- Post n°44
nese eshte vertet DASHURI (por me germa te medha jo me te vogla)
ajo ska kurr shterje eshte e pa vdekshme deri ne frymen e fundit
ajo ska kurr shterje eshte e pa vdekshme deri ne frymen e fundit
skifter- Yjet
- Post n°45
dashurija zgjataq sa dhe ka dashuri mes dy qifte
``Blerta``- moderator
- Numri i postimeve : 3352
Mosha : 39
Vendi : london