QYQJA MI GOCmorena shkruajti:Une kerkoj burr :x
KAQ ASHIQARE MI !!!!
QYQJA MI GOCmorena shkruajti:Une kerkoj burr :x
Shtttttttttttt ti re me vrap e kom serjozisht :luv:ALEX shkruajti:morena shkruajti:Une kerkoj burr :x
po sikur te para disa ditesh qe je fejuar moj i Morena apo nuk te del nje
po pse tadhesh me fukarejt more !!!!
morena shkruajti:Shtttttttttttt ti re me vrap e kom serjozisht :luv:ALEX shkruajti:morena shkruajti:Une kerkoj burr :x
morena shkruajti::cig do mendohem nje here ,se ti je qefli me te gjitha :tel:Qejfliu shkruajti:morena shkruajti:Shtttttttttttt ti re me vrap e kom serjozisht :luv:ALEX shkruajti:morena shkruajti:Une kerkoj burr :x
Nese do burre qejfli me te kenaq shpirtin dhe trupin ja ku jam! :puc:
:top: maroj dhe kjo pune :DQejfliu shkruajti:Zgjate doren morena u tha, u be!
Muza shkruajti:Qejfliu i dreit prandaj te solla ketu ti une te ma kthesh shpine u pika qe ste bije ishalla Morran mos mu gezo shume se sa vjen Vesa dhe ti ta kthen shpinen dreqi hahahahahahhaah
morena shkruajti:Ca po behet ketu e ? Ore akoma su fejum me tradhtove :rraf: Muza :de:
morena shkruajti:Ik mo ik nuk te dua do gjej tjeter tani :D
ufaaaaaaaaa prap nga e para du burr :lule:
Muza shkruajti:Jo o per vesen nuk kam fare dishim ? Sa bete njoftimin ajo vrap ne kosove !Qejfliu shkruajti:Muza shkruajti:Qejfliu i dreit prandaj te solla ketu ti une te ma kthesh shpine u pika qe ste bije ishalla Morran mos mu gezo shume se sa vjen Vesa dhe ti ta kthen shpinen dreqi hahahahahahhaah
Jo mi jo cka me merr ti mua?? Une jam djal serioz! Bile nuk isha hidheruar edhe te ishit te gjithat me mua. Sa per vesa, nuk ma ha mendja se ndryshon gje hahhahahaa :)
Muza shkruajti:Jo o per vesen nuk kam fare dishim ? Sa bete njoftimin ajo vrap ne kosove !Qejfliu shkruajti:Muza shkruajti:Qejfliu i dreit prandaj te solla ketu ti une te ma kthesh shpine u pika qe ste bije ishalla Morran mos mu gezo shume se sa vjen Vesa dhe ti ta kthen shpinen dreqi hahahahahahhaah
Jo mi jo cka me merr ti mua?? Une jam djal serioz! Bile nuk isha hidheruar edhe te ishit te gjithat me mua. Sa per vesa, nuk ma ha mendja se ndryshon gje hahhahahaa :)