Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
aman me LO ti ke qene mire cte paska ndodh me xhan paske rrjedh fare paske rrjedh. po sa eshte martuar gjyshja ime aq do martohesh dhe ti me. vetem ne rast se me vjen ndonje dite keq mua dhe te marre une se me duhesh me la pjatat. hihihihihihih
eeeuuuuuuuu paskan plas edhe nuset me dokumetna te rregullta keut e:D o kinezo shife mire para se ta moresh nusen me dokumeta se mos ka shasin e bome lale ahhaahahahaha
ej, po ne kuptimin figurativ ta thashe dhe une, pse si e more ti? Pastaj juve ju pelqen kjo gje apo jo qe te beni si te veshtira. Rendesi ka qe ne fitojme ne fund :D:D:D:D:D:D