Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
SI MOJ TRINITI NA HARROVE???!!!!! TE PAKTEN NA LER NDONJE MESAZH QE QENKE TRANSFERUAR KETU. BEJ SHAKA. MIQTE ME TE MIRE TE CHATIT JANE TRINITI, PAPI_X,CINDY etj. qe s'me vine ndermend.
flm bad boy per konsideraten shoqenia e vjeter nuk harrohet kurr. ai elvisi mu me ka tradhetu lale se sbehet me i gjall. vallai une spo flas se ke kam se ndoshta harroi ndonjerin dhe i ngelet hateri.por nuk jan dhe shume per fate te mire se kur shumohen dhe mund te prishen.me mire pak e sakt se sa shume dhe hic.
ahhhhh shoqeria e pare!!! Le te themi qe shoqeria ime e pare ka qene nje fshatare qe qelbej ere. Dhe e di ca eshte cudi, akoma nuk mesoi si te lahet. puucccccccccc foooooooort fshatarin dhe gishtezen muuuuuuuuuaaaaaaaahhhhhhhhhh