PAK PYTJE E VESHTIR AMO JU LUTEM TREGOHUNI TE SINQERTA PO OSE JO
5 posters
PYTJE PER VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN?
sandra- Princes
- Numri i postimeve : 1270
Mosha : 35
Vendi : Peje
Data e rregjistrimit : 15/02/2010
triniti- Admin
- Numri i postimeve : 3390
Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti
Puna : realiste :D:D:D
Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte
Data e rregjistrimit : 28/05/2007
nuk eshte pyetje e veshtire sandra...eshte thjesht pyetje qe ka shume kendveshtrime...
tani duke marr ne konsiderat qe ne shqiperi vajzat pasi martohen ne nje fare menyre adobtohen nga familja e bashkshortit dhe shkojne e jetojne me priderit e tij duke e lene familjen e saj per te krijuar nje te re do te thosha qe po, lihet familja per te dashurin...
nga ana tjeter do te thosha qe per mua eshte thjesht e pamundur te le familjen per dashurin...per te vetmen arsye se jam e bindur qe ai qe te do nuk do ta kerkonte kurr te lije familjen tende per te. i referohem ketu ta le plotesisht familjen time, dmth ta braktis ate
pastaj eshte aspekti tjeter i pyetjes tende: nese une do dashurohesha me nje djale te cilin familja ime nuk e aprovon, cfar do beja do thuash ti do shkoja me te apo do rrija me familjen????
e pra ketu nuk di te jap nje pergjigje plotesisht racionale pasi nuk jam gjendur ( lavdi zotit ) ndonjer ne nje situate te tille.
duke konsideruar se si e shoh une dashurine dhe cfar vlerash i jap familjes sime do te thosha qe kurre nuk do largohesha nga familja ime per dashurin...per mua vjen mbi te gjitha familja e pastaj dashuria
tani duke marr ne konsiderat qe ne shqiperi vajzat pasi martohen ne nje fare menyre adobtohen nga familja e bashkshortit dhe shkojne e jetojne me priderit e tij duke e lene familjen e saj per te krijuar nje te re do te thosha qe po, lihet familja per te dashurin...
nga ana tjeter do te thosha qe per mua eshte thjesht e pamundur te le familjen per dashurin...per te vetmen arsye se jam e bindur qe ai qe te do nuk do ta kerkonte kurr te lije familjen tende per te. i referohem ketu ta le plotesisht familjen time, dmth ta braktis ate
pastaj eshte aspekti tjeter i pyetjes tende: nese une do dashurohesha me nje djale te cilin familja ime nuk e aprovon, cfar do beja do thuash ti do shkoja me te apo do rrija me familjen????
e pra ketu nuk di te jap nje pergjigje plotesisht racionale pasi nuk jam gjendur ( lavdi zotit ) ndonjer ne nje situate te tille.
duke konsideruar se si e shoh une dashurine dhe cfar vlerash i jap familjes sime do te thosha qe kurre nuk do largohesha nga familja ime per dashurin...per mua vjen mbi te gjitha familja e pastaj dashuria
Nike- Anetar
- Numri i postimeve : 1815
Vendi : Prishtina
Data e rregjistrimit : 05/12/2009
Po se do kisha kriju familjen time me te dashurin, Po respektin edhe vizita do te ishin te rregullta edhe per familjen tim edhe per te tė dashurit
sandra- Princes
- Numri i postimeve : 1270
Mosha : 35
Vendi : Peje
Data e rregjistrimit : 15/02/2010
PAJTOHEM ME JU
Morena- Anetar
- Numri i postimeve : 2193
Mosha : 43
Vendi : Atje ku me do zemra...
Puna : Pa pune
Data e rregjistrimit : 01/02/2009
Varet jane gjera shume te rendesishme te dyja.Dicka duhet mbajtur parasysh familja te do pa kondicione dmth duhen
shqyrtuar fjalet qe te thone. Por kurre nuk duhet te jesh ne situaten
kur duhet te zgjedhesh midis njeres dhe tjetres. Nuk do ta beja kurre.
Do ndihesha shume fatkeqe ne radhe te pare po te kisha nje familje qe
do me detyronte te beja nje zgjedhje te tille. Nuk eshte e drejte.
shqyrtuar fjalet qe te thone. Por kurre nuk duhet te jesh ne situaten
kur duhet te zgjedhesh midis njeres dhe tjetres. Nuk do ta beja kurre.
Do ndihesha shume fatkeqe ne radhe te pare po te kisha nje familje qe
do me detyronte te beja nje zgjedhje te tille. Nuk eshte e drejte.
Ardhmeria- Anetar
- Numri i postimeve : 2022
Data e rregjistrimit : 10/06/2009
mvaret qe sado pak edhe Familja nganjeher na pengojn nese do marrim nje vendim
por duhet te jemi se pari te sigurt ne vehten
dhe prandaj edhe familja do jet !00% e pajtimit
ashtu mendoi une
behu e sigurt ne vehte lufto per te drejtat tua
dhe veht vendos se pari per Jeten tende prandaj se dyti te mbetet me pajtimin e Familjes
me respekte nga ana ime
por duhet te jemi se pari te sigurt ne vehten
dhe prandaj edhe familja do jet !00% e pajtimit
ashtu mendoi une
behu e sigurt ne vehte lufto per te drejtat tua
dhe veht vendos se pari per Jeten tende prandaj se dyti te mbetet me pajtimin e Familjes
me respekte nga ana ime
Nike- Anetar
- Numri i postimeve : 1815
Vendi : Prishtina
Data e rregjistrimit : 05/12/2009
Po sigurish se edhe une dua familje njelloj si prindrit e mij qe kan kriju familje