Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

PYTJE PER VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN?

sandra
    sandra
    Princes
    Princes

Numri i postimeve : 1270
    Mosha : 35
    Vendi : Peje
    Data e rregjistrimit : 15/02/2010

PYTJE PER  VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN? Empty PYTJE PER VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN?

Mesazh nga sandra 18/2/2010, 15:14

PAK PYTJE E VESHTIR AMO JU LUTEM TREGOHUNI TE SINQERTA PO OSE JO
    triniti
    triniti
    Admin
    Admin

Numri i postimeve : 3390
    Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti
    Puna : realiste :D:D:D
    Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte
    Data e rregjistrimit : 28/05/2007

PYTJE PER  VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN? Empty Re: PYTJE PER VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN?

Mesazh nga triniti 19/2/2010, 18:31

nuk eshte pyetje e veshtire sandra...eshte thjesht pyetje qe ka shume kendveshtrime...
    tani duke marr ne konsiderat qe ne shqiperi vajzat pasi martohen ne nje fare menyre adobtohen nga familja e bashkshortit dhe shkojne e jetojne me priderit e tij duke e lene familjen e saj per te krijuar nje te re do te thosha qe po, lihet familja per te dashurin...

nga ana tjeter do te thosha qe per mua eshte thjesht e pamundur te le familjen per dashurin...per te vetmen arsye se jam e bindur qe ai qe te do nuk do ta kerkonte kurr te lije familjen tende per te. i referohem ketu ta le plotesisht familjen time, dmth ta braktis ate

pastaj eshte aspekti tjeter i pyetjes tende: nese une do dashurohesha me nje djale te cilin familja ime nuk e aprovon, cfar do beja do thuash ti do shkoja me te apo do rrija me familjen????
    e pra ketu nuk di te jap nje pergjigje plotesisht racionale pasi nuk jam gjendur ( lavdi zotit ) ndonjer ne nje situate te tille.
    duke konsideruar se si e shoh une dashurine dhe cfar vlerash i jap familjes sime do te thosha qe kurre nuk do largohesha nga familja ime per dashurin...per mua vjen mbi te gjitha familja e pastaj dashuria
    Nike
    Nike
    Anetar
    Anetar

Numri i postimeve : 1815
    Vendi : Prishtina
    Data e rregjistrimit : 05/12/2009

PYTJE PER  VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN? Empty Re: PYTJE PER VAJZAT , E KISHE LENĖ FAMILJEN PER TĖ DASHURIN?

Mesazh nga Nike 19/2/2010, 18:34

Po se do kisha kriju familjen time me te dashurin, Po respektin edhe vizita do te ishin te rregullta edhe per familjen tim edhe per te tė dashurit
    sandra
    sandra
    Princes
    Princes

Numri i postimeve : 1270
    Mosha : 35
    Vendi : Peje
    Data e rregjistrimit : 15/02/2010

Mesazh nga sandra 20/2/2010, 10:48

PAJTOHEM ME JU
    Morena
    Morena
    Anetar
    Anetar

Numri i postimeve : 2193
    Mosha : 43
    Vendi : Atje ku me do zemra...
    Puna : Pa pune
    Data e rregjistrimit : 01/02/2009

Mesazh nga Morena 20/2/2010, 13:27

Varet jane gjera shume te rendesishme te dyja.Dicka duhet mbajtur parasysh familja te do pa kondicione dmth duhen
    shqyrtuar fjalet qe te thone. Por kurre nuk duhet te jesh ne situaten
    kur duhet te zgjedhesh midis njeres dhe tjetres. Nuk do ta beja kurre.
    Do ndihesha shume fatkeqe ne radhe te pare po te kisha nje familje qe
    do me detyronte te beja nje zgjedhje te tille. Nuk eshte e drejte.
    Ardhmeria
    Ardhmeria
    Anetar
    Anetar

Numri i postimeve : 2022
    Data e rregjistrimit : 10/06/2009

Mesazh nga Ardhmeria 21/2/2010, 00:16

mvaret qe sado pak edhe Familja nganjeher na pengojn nese do marrim nje vendim
    por duhet te jemi se pari te sigurt ne vehten
    dhe prandaj edhe familja do jet !00% e pajtimit
    ashtu mendoi une
    behu e sigurt ne vehte lufto per te drejtat tua
    dhe veht vendos se pari per Jeten tende prandaj se dyti te mbetet me pajtimin e Familjes
    me respekte nga ana ime
    Nike
    Nike
    Anetar
    Anetar

Numri i postimeve : 1815
    Vendi : Prishtina
    Data e rregjistrimit : 05/12/2009

Mesazh nga Nike 21/2/2010, 12:57

Po sigurish se edhe une dua familje njelloj si prindrit e mij qe kan kriju familje

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 21/11/2024, 20:45