Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
triniti dhe une humba para 2 vjtesh shokun time te feminis kemi qen tre shoke te gushte per ate nuk munde ta shmangim jane te shkruara dhe i lutem zoiti qe ta dihmoje ate shoke qe kame ta ruaj dhe ti jap-e shendet se eshte shume e dhimbshur te humbasesh nje person qe e ke konsideruar si vlla
Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
S'diskutohet qe dhe per mua humbja e personave me te dashur eshte frika me e madhe sidomos e dy rrushave te mi te vegjel o zooooottt se di ca do mund te beja dhe tani qe po shkruaj po me ngjethet mishi:(
Kam frike se po e shperdoroj kot jeten time, duke dashur njerez qe s'me meritojne e duke mos pasur prane ata qe dua vertet. kam frike se kur te plakem e te jem duke vdekur, do kuptoj se e kam shperdoruar jeten time ne menyren me brutale, me vulgare, me idiote... Kjo me TMERRON