Hahahahhahahahahaha motraaaaaaaaaaaaa po ti je rast i ralle me , une e kisha ne pergjithesi :P:P
+12
durrsaku
NESTI
lo
stavri
kecka
lonly_boy
shkodrane_shpirt
Don_Corleone
roby
MiLaN
triniti
**GISHTEZA**
16 posters
Dashuri ne chat qe perfundon ne divorc
kiss_today- Anetar
- Numri i postimeve : 1792
Mosha : 39
Vendi : Tirane
Puna : Studente
Loisirs : Duhet te mendohem gjate per kete
Data e rregjistrimit : 31/05/2007
MiLaN- Anėtar Nderi
- Numri i postimeve : 4051
Data e rregjistrimit : 29/05/2007
ekziston trinto ekziston po lum ti qe e ke prek e mjere ne qe i afrohemi dhe nuk e arrijme dot
kiss_today- Anetar
- Numri i postimeve : 1792
Mosha : 39
Vendi : Tirane
Puna : Studente
Loisirs : Duhet te mendohem gjate per kete
Data e rregjistrimit : 31/05/2007
Vertet motra, lum ti qe ke shprese tek dashuria e vertete... Na jep ndonje leksion me vlere rreth kesaj teme te pakten :P (K) puc shumeeeeeeee
triniti- Admin
- Numri i postimeve : 3390
Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti
Puna : realiste :D:D:D
Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte
Data e rregjistrimit : 28/05/2007
do ua jap kur t'ju kem te dyve keshtu ball per ball :D:D:D
si ke ai filmi shqiptar....
e qe thoni ju na mori me qaf dashuria me ca behet keshtu
si ke ai filmi shqiptar....
e qe thoni ju na mori me qaf dashuria me ca behet keshtu
Besa- Anetar
- Numri i postimeve : 260
Data e rregjistrimit : 23/11/2007
sa teme e mire!
deshta t'i shtoj edhe une nja dy fjale, kam ndegju dhe njof shqiptare femer e cila nga chati (jo shati, hahaaha) eshte nda-shkurorezuar me burrin, po jo vetem me kaq, ajo edhe u rrah nga ish burri i saj i cili deshi tet tregoj edhe prejardhjen se ishte shqiptar!
Lemia e informatikes pikrisht interneti bie fjala, eshte e re tek ne krahasuar me ca vende te rajonit dhe me gjere, prandaj une kurrrrrrrrrr ne jete nuk i besoj chatit, msn apo qfaredo loje ne internet, aq sa i besoj babadimirit!!!
deshta t'i shtoj edhe une nja dy fjale, kam ndegju dhe njof shqiptare femer e cila nga chati (jo shati, hahaaha) eshte nda-shkurorezuar me burrin, po jo vetem me kaq, ajo edhe u rrah nga ish burri i saj i cili deshi tet tregoj edhe prejardhjen se ishte shqiptar!
Lemia e informatikes pikrisht interneti bie fjala, eshte e re tek ne krahasuar me ca vende te rajonit dhe me gjere, prandaj une kurrrrrrrrrr ne jete nuk i besoj chatit, msn apo qfaredo loje ne internet, aq sa i besoj babadimirit!!!
kecka- Anetar
- Numri i postimeve : 192
Mosha : 45
Vendi : as vete nuk e di
Puna : kecke
Data e rregjistrimit : 10/06/2007
me pak fjale besa ti nuk i beson chatit se interneti eshte mjet komunikimi i ri?
po ke letrat beso ti?
po ke letrat beso ti?