kiss ta bojm prov eeee po ve ne dyshim fjalen time ti eee shkodrane gati jeti eeee uee ueee ueee ca boet re ej me te von per fun femrat ajdeni ajdeni bojeni prov iher po do e bejm kshu do hym ne nje dhom ju dhe une do e mbyllim deren em celes do e hedhim celsin nga dritarja edhe pas 24 oresh te vin ta hapin te shofim si do vej kjo pune se ikni me vrap ju sa ta nzjerr une krahun dmth qe te shikoni muskujt :x :x na tju puth njer se jeni te mira te gjitha po jo sa kiss-i ama :x :puc:
ps: mos u merzini ju moj se duhet tja bejm cik qefin ksaj sidomos kte jav me degjoni mua eshte me mire ta merrni me te mira :x
hahahahhaahahahahahahaha te befsha "gropken" angelo :D hahahahahahah "... sidomos kete jave eeeee..." :P:P hahahahahaha
Shkodrane, mos e vri emndjen se do mblidhen prape te gjithe, si bleta te mjalti :D. Puc shkodrane PS: jam e sigurt shkodrane qe po "ti futemi" angelos, dalim te fituara te dyja:D:D:D:D
ahhahhahhahah kissso angelo pse mar kaq i forte te duket vetja ty avash pak avash se ke marre me te nehtat e forumit mua dhe kissin te del djersa 7 pale per te na bere qejfin neve