+6
skifter
arber
**GISHTEZA**
stavri
``Blerta``
Erisel
10 posters
Alpet e pushimet dimerore ( Loje e imagjinates tone)
``Blerta``- moderator
- Numri i postimeve : 3352
Mosha : 39
Vendi : london
Loisirs : ca esht kjo me?:D
Data e rregjistrimit : 03/06/2007
kush te tha ty qe nuk vi une eeeeeeeeeeeeeeeee???
Vizitor- Vizitor
Erisel me dha lexione per qitje ,ishte lezecem hera e pare qe une shkoja per gjah,edhe pse kisha pak frike nga arma po ia dola mbane me ndihmene Erisel,..............
Tani jame ne dhomen time se ndjehem pa e lodhur nga gjuetia ,kam nevoje te shtrihem dhe te cplodhem.........................
Neser do ti bej nje surprize ERionit ...........................e ftoj te bejme nje shetitje me teleferik :8)
Tani jame ne dhomen time se ndjehem pa e lodhur nga gjuetia ,kam nevoje te shtrihem dhe te cplodhem.........................
Neser do ti bej nje surprize ERionit ...........................e ftoj te bejme nje shetitje me teleferik :8)
stavri- Anėtar Nderi
- Numri i postimeve : 5787
Vendi : verdall anej kenej
Data e rregjistrimit : 24/06/2007
``Blerta`` shkruajti:kush te tha ty qe nuk vi une eeeeeeeeeeeeeeeee???
po ate qe pash moj blerta eriseldi te dha celsin ty ti e more dhe su duke meeeee
une tu prit aty ke dhoma ne te ftohet deri ne mes nate dhe ti nuk erdhe qe nuk erdhe
dhe ateher ika ne pune time se e pash qe ti skishe nderment me ardh:(
Erisel- Pena e arte
- Numri i postimeve : 689
Data e rregjistrimit : 01/06/2007
I dashur Stavri, avash o burre i dheut. femrat duhen pritur. Blerta te ka ftuar ne dhomen e saj. ēfare deshiron me shume nga jeta??
Me pelqeve sot ne gjueti. Paske shenjester ti Stavri. Shyqyr qe erdhe ti, se une mezi i vrava 2 zogj :D
Po Bukuroshe, neser me teleferik, e me pas ndoshta me parashuta. Le te shohim
FLM per ftesen, Je shume bujare me mua!
Po shkoj ne dhomen time te ngrohte. kam nevoje per pushim!
naten e mire Forumista!
Me pelqeve sot ne gjueti. Paske shenjester ti Stavri. Shyqyr qe erdhe ti, se une mezi i vrava 2 zogj :D
Po Bukuroshe, neser me teleferik, e me pas ndoshta me parashuta. Le te shohim
FLM per ftesen, Je shume bujare me mua!
Po shkoj ne dhomen time te ngrohte. kam nevoje per pushim!
naten e mire Forumista!
skifter- Yjet
- Numri i postimeve : 1081
Data e rregjistrimit : 03/11/2008
pushimet dimnore do ti kaloj ne austri.
Erisel- Pena e arte
Skifter, do shkojme te gjithe se bashku ne Austri. Jemi ne kufi me Austrine dhe Zvicren.
Sapo hengra mengjesin me shoket e grupit. Jemi zgjuar heret sepse mezi po presim te dalim per te bere ski.
Kryesorja per sot eshte te krijojme ndonje plak prej debore:
Une po filloj nga puna per njeriun prej bore.
Sapo hengra mengjesin me shoket e grupit. Jemi zgjuar heret sepse mezi po presim te dalim per te bere ski.
Kryesorja per sot eshte te krijojme ndonje plak prej debore:
Une po filloj nga puna per njeriun prej bore.
Vizitor- Vizitor
SHKOVA DHE UNE E NDIHMOVA ERISEL PER TE BERE PLAKUN PREJ BORE ,I DUHEJ NDIHMA IME ...............
PASTAJ TE DY SHKUAM DHE BEME XHIRO ME TELEFERIK,ISHTE FANTASTIKE
PEISAZH,I MREKULLUESHEM
PO PARASHUTA ISHTE MAGJIKE ,O ZOT SA JAM KENAQ MMMMMMMMMMMMMMMM
PASTAJ TE DY SHKUAM DHE BEME XHIRO ME TELEFERIK,ISHTE FANTASTIKE
PEISAZH,I MREKULLUESHEM
PO PARASHUTA ISHTE MAGJIKE ,O ZOT SA JAM KENAQ MMMMMMMMMMMMMMMM
Vizitor- Vizitor
ERIONI I FILMOI TE GJITHA ,XHIRON ME TELEFERIK, MUA DUKE U HEDHUR MEPARASHUT ,JENE PUSHIME BUKURA QE DO TE MBETEN GJATE NE KUJTESEN TIME :engj:
Erisel- Pena e arte
Faleminderit Bukuroshe qe me bere shoqeri.
U kenaqa sot me teleferik, dhe kur u hodhem me parashut qe shume
romantike! Buzeqeshja e Bukuroshes shkelqente aq shume sa dukej sikur donte te shkrinte boren. :engj:
Neser eshte viti i ri dhe ju gocat do visheni si Nuse apo jo?? :roll:
U kenaqa sot me teleferik, dhe kur u hodhem me parashut qe shume
romantike! Buzeqeshja e Bukuroshes shkelqente aq shume sa dukej sikur donte te shkrinte boren. :engj:
Neser eshte viti i ri dhe ju gocat do visheni si Nuse apo jo?? :roll:
**GISHTEZA**- Founder & Administratore
- Numri i postimeve : 3718
Vendi : andej ,kendej
Data e rregjistrimit : 27/05/2007
Muaji dhjetor kaloi me surpriza te papritura. Ngarkesa e punes mbyllja e fundvitit,provimet e shkolles ,bente qe koha te kalonte shpejt e pakuptuar ,po prit moj e uruar merr pak fryme.
Duhej te ishte nje fundvit i bukur por nuk ishte keshtu ...
Koha kalonte shpejt e nuk kishte kohe te blinte as dhurata ,ndoshta per mamin e babin e motren mendoi ,ohaa ndoshta ti niste nje kartoline ku ti uronte festat e fundvitit. Viti 2008 nuk kaloi sikur duhej ndarja me te fejuarin i kishte krijuar shum shqetesime ,sa pa fat qe jam mendoi ... Jam e mallkuar, kujt i kam bere keq valle qe nuk me ecen hic.
Fundvitin e mendonte ta kalonte vetem ne apartamentin e saj ,e donte te rrinte vetem vetem .
E futur thelle ne mendime nje zile telefoni e beri te hidhej perpjete ,uhhh sa u tremba.....
Me pertese kapi telefonin.
-Alo u pergjigj ajo
-Alo Linda ti je ,ju pergjigj zeri tjeter pertej telefonit.
-Po un jam .
-Erioni jam u degjua zeri melodioz i djalit.
-Doja te pyesja cfare do besh kete fund viti ,se bashku me miqte e mikeshat e mija deshironim te kalonim disa dite pushimesh ne Alpe .......... deshiron te vish edhe ti me ne ?
Nga krahu tjeter i linjes u be qetesi .
-Mhh Alpe ,pushime ,shoke,vajza u hutua disi ,nuk dinte cfare pergjigje te jepte.
Tani direkt e don pergjigjen tha.
-Po sigurisht direkt ,e jam i sigurte qe vjen.
-Ok pra me jep adresen ku duhet te jem e do bej te pamunduren te jem atje.
-Wow super kjo eshte klass , ti nisu pa un te vij te pres te aeroport.Ciao
-Ciao.
Telafonata mbaroi e ja ku ishte ajo . Cfare po planifikoja un te beja kete fundviti e cfare u be ,pushime ,debore ,qetesi ....pse jo i tha vetes ndoshta eshte koha per te marre disa pushime pse jo. Fundja argetimi ishte gjeja e fundit qe nuk kish menduar.
Me duhet te nxitoj ,mendoi serisht me veten, valixhet gati e neser direkt ne aeropot per te prere bileten .......
Duhej te ishte nje fundvit i bukur por nuk ishte keshtu ...
Koha kalonte shpejt e nuk kishte kohe te blinte as dhurata ,ndoshta per mamin e babin e motren mendoi ,ohaa ndoshta ti niste nje kartoline ku ti uronte festat e fundvitit. Viti 2008 nuk kaloi sikur duhej ndarja me te fejuarin i kishte krijuar shum shqetesime ,sa pa fat qe jam mendoi ... Jam e mallkuar, kujt i kam bere keq valle qe nuk me ecen hic.
Fundvitin e mendonte ta kalonte vetem ne apartamentin e saj ,e donte te rrinte vetem vetem .
E futur thelle ne mendime nje zile telefoni e beri te hidhej perpjete ,uhhh sa u tremba.....
Me pertese kapi telefonin.
-Alo u pergjigj ajo
-Alo Linda ti je ,ju pergjigj zeri tjeter pertej telefonit.
-Po un jam .
-Erioni jam u degjua zeri melodioz i djalit.
-Doja te pyesja cfare do besh kete fund viti ,se bashku me miqte e mikeshat e mija deshironim te kalonim disa dite pushimesh ne Alpe .......... deshiron te vish edhe ti me ne ?
Nga krahu tjeter i linjes u be qetesi .
-Mhh Alpe ,pushime ,shoke,vajza u hutua disi ,nuk dinte cfare pergjigje te jepte.
Tani direkt e don pergjigjen tha.
-Po sigurisht direkt ,e jam i sigurte qe vjen.
-Ok pra me jep adresen ku duhet te jem e do bej te pamunduren te jem atje.
-Wow super kjo eshte klass , ti nisu pa un te vij te pres te aeroport.Ciao
-Ciao.
Telafonata mbaroi e ja ku ishte ajo . Cfare po planifikoja un te beja kete fundviti e cfare u be ,pushime ,debore ,qetesi ....pse jo i tha vetes ndoshta eshte koha per te marre disa pushime pse jo. Fundja argetimi ishte gjeja e fundit qe nuk kish menduar.
Me duhet te nxitoj ,mendoi serisht me veten, valixhet gati e neser direkt ne aeropot per te prere bileten .......
Erisel- Pena e arte
Me ne fund erdhi edhe Gishteza ne alpe. Ardhja e saj e shtoi harmonine ne hotelin alpin.
Sot eshte dita e fundit 2008. Paradite do bejme ski dhe pas drekes do zbresim nga mali ne qytet per te blere fishekzjarre.
Qielli do te skuqet ne mesnate nga fishekzjarret tona. Zgjidhni fishekzjarre te bukura ne dyqan. Mos i kurseni leket.
Lexohemi me vone!
Sot eshte dita e fundit 2008. Paradite do bejme ski dhe pas drekes do zbresim nga mali ne qytet per te blere fishekzjarre.
Qielli do te skuqet ne mesnate nga fishekzjarret tona. Zgjidhni fishekzjarre te bukura ne dyqan. Mos i kurseni leket.
Lexohemi me vone!
Vizitor- Vizitor
Jam zgjuar heret sot dhe pasi te bej ski me miqte e mij ,po mendoj se cfare dhurate ti bej te gjitheve per Vitin e ri
camarokja_elbasan- Princes
- Numri i postimeve : 334
Mosha : 38
Vendi : atje ku leh qeni shtrire
Puna : uuuuuuuuu ekonomiste
Loisirs : aha translate se nuk kuptoj
Data e rregjistrimit : 29/08/2008
me ne fund udhetimi qe kerkova un te realizoj qenka kryer me vjen mire qe ju pelqeu ideja ime per te ber nje udhetim te tille me keni munguar shume por per arsye shendeti kam qen jasht vendit e skam mundur tju shkruaj e tju shoh me keni munguar shume
me ne fund do shetisim vendet alpine uuuurrra do bej skiiii opavarsisht se i jkam te ndaluara udhetimet e gjata dhe levizjet e shumta per shkak te nje operacioni po gjithsesi un do bej cmos tju kenaq juve e veten time
me ne fund do shetisim vendet alpine uuuurrra do bej skiiii opavarsisht se i jkam te ndaluara udhetimet e gjata dhe levizjet e shumta per shkak te nje operacioni po gjithsesi un do bej cmos tju kenaq juve e veten time
Erisel- Pena e arte
Camarokja, ne radhe te pare te uroj shume shendet! Shpresoj qe loja te te sjelli fat, shendet dhe argetim!
Po, ideja fillestare e ketij udhetimi dimeror ishte e jotja, prandaj sonte te takon te vishesh si nuse e bukur!
Lexohemi serisht
Po, ideja fillestare e ketij udhetimi dimeror ishte e jotja, prandaj sonte te takon te vishesh si nuse e bukur!
Lexohemi serisht
DANOOO- Anetar i sapoardhur
- Numri i postimeve : 6
Data e rregjistrimit : 07/11/2008
Erisel a ka vend ene per mu? Un ju kam ndjek por sju kam harrit dot per arsye energjie se bora bon te sajen ene naten nuk kam udhetu dot por shpresoj tju harri deri aty ku keni shku a do me pranoni ene mu ne shoqerine tuaj?
**GISHTEZA**- Founder & Administratore
- Numri i postimeve : 3718
Vendi : andej ,kendej
Data e rregjistrimit : 27/05/2007
motra mirese e riktheve shpresoj te sherohesh sa me shpejtcamarokja_elbasan shkruajti:me ne fund udhetimi qe kerkova un te realizoj qenka kryer me vjen mire qe ju pelqeu ideja ime per te ber nje udhetim te tille me keni munguar shume por per arsye shendeti kam qen jasht vendit e skam mundur tju shkruaj e tju shoh me keni munguar shume
Vizitor- Vizitor
mireserdhe camarroke
Erisel- Pena e arte
Mireserdhe Danoo!!
Argetohu sa me shume ne Alpe midis nesh!
P.S
Danoo, si po te duket hoteli, bora etj? A je ndopak skiator?
Argetohu sa me shume ne Alpe midis nesh!
P.S
Danoo, si po te duket hoteli, bora etj? A je ndopak skiator?
DANOOO- Anetar i sapoardhur
- Numri i postimeve : 6
Data e rregjistrimit : 07/11/2008
Faleminderit Erisel drejt me thon andej nga jam un dmth qe jam shum skiator sepse me ka pelqy ai sport Hoteli me thon te drejten me ka pelqy jasht mase sidomos me ate qetsin qe ka .
Vizitor- Vizitor
Neser jemi per ski bashe Danooo si thua ,meqe te dy jemi skiatore te mire bejmenje gare bashke .................
Japim pak spektakel mendoj
Japim pak spektakel mendoj
camarokja_elbasan- Princes
- Numri i postimeve : 334
Mosha : 38
Vendi : atje ku leh qeni shtrire
Puna : uuuuuuuuu ekonomiste
Loisirs : aha translate se nuk kuptoj
Data e rregjistrimit : 29/08/2008
do vij dhe une per ski
gezuar te gjithve ju pjestar te ketij forumi sidomos pjestaret e udhetimit
ju kam shume xhan
gezuar te gjithve ju pjestar te ketij forumi sidomos pjestaret e udhetimit
ju kam shume xhan
marko- Anetar i sapoardhur
- Numri i postimeve : 8
Data e rregjistrimit : 27/04/2008
- Post n°47
Tem e bukur dhe me fantazi .
Sa mire do te ishte ....por jam i mendimit se do behet realitet pas hyrjes ne BE. Ne shqiptaret dim ta jetojm jeten . :al: ..........Jam dhe une duke ardhur dhe pse pak me vonese por kur mbrita ju ishit nisur dhe keshtu po vij nga dal me xhipin time . Po udhetoj me nji vajze qe e njoha rastesisht ne Kroaci ... udhetim i kendshemm . Mir ju gjetsha . :syze:
Erisel- Pena e arte
marko shkruajti:Sa mire do te ishte ....por jam i mendimit se do behet realitet pas hyrjes ne BE. Ne shqiptaret dim ta jetojm jeten . :al: ..........Jam dhe une duke ardhur dhe pse pak me vonese por kur mbrita ju ishit nisur dhe keshtu po vij nga dal me xhipin time . Po udhetoj me nji vajze qe e njoha rastesisht ne Kroaci ... udhetim i kendshemm . Mir ju gjetsha . :syze:
Mireserdhe Marko,
Per ty dhe zonjushen qe te shoqeron kemi nje dhome te ngrohte. Duhet te jeni te lodhur nga rruga prandaj ēplodhuni e sot ne darke jeni te ftuar ne restorant.
Ejani te hame te gjithe bashke me qellim qe te njihemi.
Sot u kenaqa duke pare garen e Bukuroshes me Danoo. Bukuroshja doli fituese!
Une po stervitem per garat e ardhshme dhe sidomos mendjen e kam atje lart ne maje te malit.
A do te mundemi ne turistat-alpinista te "pushtojme" alpet?!
Vizitor- Vizitor
Pas asaj gare te bukur qe bera me Danoo , kam vendosur ti bej nje vizite Erisel ne dhomen e tij. sot ne mbremje........................
Edituar pėr herė tė fundit nga bukuroshja_dr nė 2/1/2009, 16:56, edituar 1 herė gjithsej