une kam frik te patinoj ,,
+6
skifter
arber
**GISHTEZA**
stavri
``Blerta``
Erisel
10 posters
Alpet e pushimet dimerore ( Loje e imagjinates tone)
Erisel- Pena e arte
- Numri i postimeve : 689
Data e rregjistrimit : 01/06/2007
Me ne fund u kthyem prape ne hotelin tone alpin.
Mbase jemi ende te lodhur nga vizitat turistike qe zhvilluam me anije gjate stines se veres dhe tashti nevojitet pak qetesi ne alpe. Vura re qe po mungon etja per te eksploruar qytete te huaja.
Kam bere disa here patinazh me Gishtezen mbi ujin e ngrire te pishines dhe patinazhi u kthye per Gishtezen ne balet artistik. Ajo eshte shume e shkathet per patinazh!:)
Po afrohet fundjava dhe ndoshta do te kemi fatin te shkojne ne ndonje lokal apo disco ketu perreth nesh.
Mbase jemi ende te lodhur nga vizitat turistike qe zhvilluam me anije gjate stines se veres dhe tashti nevojitet pak qetesi ne alpe. Vura re qe po mungon etja per te eksploruar qytete te huaja.
Kam bere disa here patinazh me Gishtezen mbi ujin e ngrire te pishines dhe patinazhi u kthye per Gishtezen ne balet artistik. Ajo eshte shume e shkathet per patinazh!:)
Po afrohet fundjava dhe ndoshta do te kemi fatin te shkojne ne ndonje lokal apo disco ketu perreth nesh.
Erisel- Pena e arte
Une po dal sonte per qejfin tim. Te gjithe forumistat jane larguar neper drejtime te panjohura:D
Mirupafshim!
Mirupafshim!
**GISHTEZA**- Founder & Administratore
- Numri i postimeve : 3718
Vendi : andej ,kendej
Data e rregjistrimit : 27/05/2007
keto pushime po i ven njerzit pak si ne gjumin nostalgjik ca ti besh eshte pakez ftohte
Eja eri te pijme nje caj te ngrohte.
Eja eri te pijme nje caj te ngrohte.
Erisel- Pena e arte
Me ne fund dola me Gishtezen per te pire ēaj ne qytet.
Kaluam disa ore duke shetitur neper bulevardin e ftohte dhe ne dyqane.
Me vone duke pire ēaj te ngrohte bisedova me Gishtezen. Ka qene per mua gjithmone pak misterioze dhe ne te njejten kohe edhe shoqe e mire.
Dua te zbuloj diēka me teper rreth saj por buzeqeshja e saj me ēarmatos, ndaj e kuptoj se
sa shume do te doja qe ēaji te mos mbaronte shpejt, per te qendruar sa me shume prane Gishtezes.
Pikerisht per kete porosita nje ēaj te dyte.
Ende kemi te fresket kujtimin e pushimeve tona verore dhe bejme shaka duke kujtuar qyfyret e vjetra, disi te paharrueshme per disa aspekte.
E kuptova qe si kavalier une kisha detyren ta ftoja Gishtezen per darke ne restorant.
Per kenqasine time ajo e pranoi ftesen dhe kaluam shume mire.
Duke u kthyer ne hotel m'u duk sikur po binte nje shi i kuq, ashtu siē do te ndodhte nese miliona petale trendafilash do te pikonin nga qielli. Ju luta Zotit qe ne ato ēaste te hidhte mbi kokat tona miliona lule te bukura, te kthyera ne shi te kuq ose te pakten ne debore.
Ne fakt bora binte e bardhe dhe une pashe Gishtezen drejt e ne sy: Qene pikerisht syte e saj dhe forca e shkelqimit te veshtrimit qe me hipnotizuam duke me krijuar pershtypjen se perreth nesh ishte nje gershetim i bardhe nga bora dhe i kuq nga shiu i trendafilave. Atyre qe shihen vetem ne enderra.
Kaluam disa ore duke shetitur neper bulevardin e ftohte dhe ne dyqane.
Me vone duke pire ēaj te ngrohte bisedova me Gishtezen. Ka qene per mua gjithmone pak misterioze dhe ne te njejten kohe edhe shoqe e mire.
Dua te zbuloj diēka me teper rreth saj por buzeqeshja e saj me ēarmatos, ndaj e kuptoj se
sa shume do te doja qe ēaji te mos mbaronte shpejt, per te qendruar sa me shume prane Gishtezes.
Pikerisht per kete porosita nje ēaj te dyte.
Ende kemi te fresket kujtimin e pushimeve tona verore dhe bejme shaka duke kujtuar qyfyret e vjetra, disi te paharrueshme per disa aspekte.
E kuptova qe si kavalier une kisha detyren ta ftoja Gishtezen per darke ne restorant.
Per kenqasine time ajo e pranoi ftesen dhe kaluam shume mire.
Duke u kthyer ne hotel m'u duk sikur po binte nje shi i kuq, ashtu siē do te ndodhte nese miliona petale trendafilash do te pikonin nga qielli. Ju luta Zotit qe ne ato ēaste te hidhte mbi kokat tona miliona lule te bukura, te kthyera ne shi te kuq ose te pakten ne debore.
Ne fakt bora binte e bardhe dhe une pashe Gishtezen drejt e ne sy: Qene pikerisht syte e saj dhe forca e shkelqimit te veshtrimit qe me hipnotizuam duke me krijuar pershtypjen se perreth nesh ishte nje gershetim i bardhe nga bora dhe i kuq nga shiu i trendafilave. Atyre qe shihen vetem ne enderra.
stavri- Anėtar Nderi
- Numri i postimeve : 5787
Vendi : verdall anej kenej
Data e rregjistrimit : 24/06/2007
pushuesa si po ju shkon udhetimi qe keni filluar???
**GISHTEZA**- Founder & Administratore
- Numri i postimeve : 3718
Vendi : andej ,kendej
Data e rregjistrimit : 27/05/2007
jo keq themi neser do shkojme te bejme ski e ne darke kemi party feste
Erisel- Pena e arte
Jemi gati per party.
Une kam pire pak ne dhomen time dhe po shkova ne party kam frike se mos bej ndonje skandal:)
Po shikoj veten ne pasqyre dhe mund te them se ketu ne alpe jam zbukuruar hahahaha: ajri i paster po me ēplodh dhe qeteson shpirtin.
Troē muhabeti jam veshur bukur qe te pushtoj zemren e ndonje vajze ketu.
Keshtu pra ne Party dua t'i vardisem njeres... Nuk po e tregoj emrin e saj.
Dhoma ime e ngrohte ka nevoje per shkelqimin e syve te asaj...
Me ndihmen e zotit po ja pushtoj zemren dhe mbase ajo pranon te me ngrohi shpirtin me puthjet e saj hahaha :puc: :lule:
Une kam pire pak ne dhomen time dhe po shkova ne party kam frike se mos bej ndonje skandal:)
Po shikoj veten ne pasqyre dhe mund te them se ketu ne alpe jam zbukuruar hahahaha: ajri i paster po me ēplodh dhe qeteson shpirtin.
Troē muhabeti jam veshur bukur qe te pushtoj zemren e ndonje vajze ketu.
Keshtu pra ne Party dua t'i vardisem njeres... Nuk po e tregoj emrin e saj.
Dhoma ime e ngrohte ka nevoje per shkelqimin e syve te asaj...
Me ndihmen e zotit po ja pushtoj zemren dhe mbase ajo pranon te me ngrohi shpirtin me puthjet e saj hahaha :puc: :lule:
Vizitor- Vizitor
Me pelqen parti edhe une jam gati te vije me ju,muzika me ekzalton :roll:
Erisel- Pena e arte
Ohh po e pres ne dhomen time. Ka 3 ditė dhe netė qė po pres vizitėn e saj.
Mė ka premtuar se do tė bėhet princesha e zemrės time e po vuaj pak nga pritja e gjatė.
Gjatė festės sė fundit ju vardisa pak por isha i dehur tapė : :D Mė kujtohet se mė pėshpėriti tek veshi fjalėt. "Dua tė bėhem princesha jote"
E kam zbukuruar dhomėn dhe vetveten.Asaj i pėlqej kur jam i veshur sportiv.
I kam bėrė njė surprizė dhe nėse ajo vjen do tė jetė njė natė e paharrueshme, per tė dy.
Po shkoj nė restorant tė ha darkėn dhe do ta propozoj pėr dashuri..
shpresoj qe ajo tė mos refuzoj. :lutje:
Mė ka premtuar se do tė bėhet princesha e zemrės time e po vuaj pak nga pritja e gjatė.
Gjatė festės sė fundit ju vardisa pak por isha i dehur tapė : :D Mė kujtohet se mė pėshpėriti tek veshi fjalėt. "Dua tė bėhem princesha jote"
E kam zbukuruar dhomėn dhe vetveten.Asaj i pėlqej kur jam i veshur sportiv.
I kam bėrė njė surprizė dhe nėse ajo vjen do tė jetė njė natė e paharrueshme, per tė dy.
Po shkoj nė restorant tė ha darkėn dhe do ta propozoj pėr dashuri..
shpresoj qe ajo tė mos refuzoj. :lutje:
Erisel- Pena e arte
Shpirti, te kam pritur gjate por ti nuk erdhe ne dhome! Me sa duket pate frike nga prekjet e mia ose nga puthjet e embla, ato me eksitueset:D
E kisha vendosur ta beja te lumtur njeren, por nuk ishte e thene. Nejse po pres akoma ne hotel. Mbase kthehet me ne fund nga qyteti. Nuk dorezohem:D
Ndihem pak i vetmuar sonte dhe me sa duket pushimet po perfundojne. :x :D
E kisha vendosur ta beja te lumtur njeren, por nuk ishte e thene. Nejse po pres akoma ne hotel. Mbase kthehet me ne fund nga qyteti. Nuk dorezohem:D
Ndihem pak i vetmuar sonte dhe me sa duket pushimet po perfundojne. :x :D
Erisel- Pena e arte
Erdhi momenti perfundimtar!
U ēplodhem gjate pushimeve ne alpe dhe tani le t'i pervishemi punes, ne qytetet ku jetojme e punojme.
Mirupafshim ne lojrat e ardhshme!
U ēplodhem gjate pushimeve ne alpe dhe tani le t'i pervishemi punes, ne qytetet ku jetojme e punojme.
Mirupafshim ne lojrat e ardhshme!
``Blerta``- moderator
- Numri i postimeve : 3352
Mosha : 39
Vendi : london
Loisirs : ca esht kjo me?:D
Data e rregjistrimit : 03/06/2007
mendo per ndonje udhetim tjeter ylli dmth kur te ofrohet pranvera dhe pake :syze: kur fillojn me qel lulet dhe te dale bari ska gje me te bukur se aroma e gjelberimit
stavri- Anėtar Nderi
- Numri i postimeve : 5787
Vendi : verdall anej kenej
Data e rregjistrimit : 24/06/2007
gishteza sa bukur i bene dhe ti me lale udhetimet me shoqerin tate vec se ate qe i ke pas thirr vella e ka harruar
camarokja_elbasan- Princes
- Numri i postimeve : 334
Mosha : 38
Vendi : atje ku leh qeni shtrire
Puna : uuuuuuuuu ekonomiste
Loisirs : aha translate se nuk kuptoj
Data e rregjistrimit : 29/08/2008
jam larguar per arsye shendeti me falni po nuk ju harroj sidomos gishtezen
``Blerta``- moderator
- Numri i postimeve : 3352
Mosha : 39
Vendi : london
Loisirs : ca esht kjo me?:D
Data e rregjistrimit : 03/06/2007
te shkuara camaroke si harrojm as ne antaret jo :)
skifter- Yjet
- Numri i postimeve : 1081
Data e rregjistrimit : 03/11/2008
hoteli shum i mir i pershttshum per ni pushum meni bukuroshe te forumit
skifter- Yjet
- Numri i postimeve : 1081
Data e rregjistrimit : 03/11/2008
kua recepcioni jom para hotelit