Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
hahahhahahahaha o trinto sa te jesh ti ne tren mire mi po kujdes mos hy treni ne galerite e tua hahahahahahaha :D:D:D
o merimanga po te kete diell te forte si pune e trintit normale qe digjemi shpejt zemer, po po te kete diell dhjetori "si ai i mesipermi" nuk digjet njeri te jesh e sigurt :D:D
Merimanga, tani eshte fund dhjetori dhe po kerkoj nje galeri te ngrohte. Kam pershtypjen se ju vajzat e forumit nuk jeni te gatshme te dhuroni ngrohtesi, por doni t'ju japin ngrohtesi dhe kenaqesi, meshkujt..... Natyrisht, ben shume ftohte keto dite.
o merimanga kshu thone ne teori ylli po ne realitet me mire te ben ai dielli i verez se sa ky i dimrit... eshte si te shohesh nje femer ne tv e te mos e kesh prane :D:D
hahahahahahhahahahahahahahha ajo qe kemi eshte aty lali dhe ka vleren e saj... ne ate qe nuk kemi e kerkojme tja njohim vleren :D:D:D eshte me me vlere apo jo ate do na duhet ta zbulojme
Numri i postimeve : 3390 Vendi : aty ku mbarojne enderrat dhe fillon realiteti Puna : realiste :D:D:D Loisirs : ca o kjo me, se njef muve kte Data e rregjistrimit : 28/05/2007
hahahahahhahahahahahah trinto sa te hapet sporteli jot une po tentoj galerine e merimanges... nuk kam ca bej duhet te kerkoj nje galeri :D:D:D:D merimanga si thua ti lali :D:D:D trinto nuk te le te me kithesh se dua te te kith une tyve :D:D